2006-04-14

nya lampor mm

En annan av mina favvo fiskar (utöver mina kulfiskar som e grymma) är mina Queen Arabesque malar. små söta å jättesnygga. Här har ni en av dom vilandes på en grön bädd av HC.
58L ser riktigt bra ut nuförtiden. Det blir grymma färger på växterna och det växer i lagom takt. Här är strax före en rejäl ansning.
Jag har gjort en del större ändringar i 375:an. Bla återupplivat mitt postogemon helferi hörn. Dom verkar ha piggnat till lite det senaste men dom är långt ifrån så vackra som dom en gång varit.
Jag har rivit upp en stor del av min HC matta och planterat om den. Nu ska jag verkligen försöka att hålla den tunn. Det verkar vara ett stående problem att den reser sig när den blir för tjock. Tips på hur den ska ansas mottages tacksamt.

Dom nya lamporna är på plats. Den gamla armaturen gck ut genom dörren idag. Vet inte om de få cm som jag flyttade lamporna kommer att göra nån drastisk sillnad men det känns bättre nu i alla fall.
Det syns lite dåligt på bilden men jag har borrat ett hål i ovankant av varje armatur för att kunna dra sladden parallelt med vajern. Fattar inte hur Aqua Medic tänkt när dom låtit sladden gå ut i kortsidan.
Kanske en ganska dålig bild för att visa dom nya rötterna och layouten. Men det kommer bättre bilder när jag har gjort den helt klar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hur högt ovanför karet har du lamporna?
Ps riktigt snygt brams.
Mvh NiXoN