2010-07-23

2x98L


Jag hade för mig, någonstans i bakhuvudet att jag haft samma problem i mitt huvud. Ja, att det inte var så smart att köpa kar som är 75cm om man ska bygga möbel av IKEA-stomme.
Så var det också, därför hade jag visst beställt 70x40x35cm. Så nu är de inte större än 98L.

Ibland är man bra snurrig.!

Vill passa på att visa lite av min kreativitet som de senaste dagarna handlat om Google Sketchup.
Grymt roligt och inspirerade program. Jag vet att många av er redan är bekanta med detta men ni som inte är det borde verkligen testa.
Jag var lite tveksam om mitt kommande projekt såg bättre ut i mina tankar än vad det skulle bli IRL. Jag var rädd att det skulle bli för mycket möbel och för lite akvarium...
Efter ett par skissar i Sketchup kom jag nog fram till att så inte var fallet, snarare tvärt om.
Döm själva, jag tar tacksamt emot tankar kring möbelutförandet.
Ang sockeln så ska den inte va med, det blir antingen ben eller en liten list/sockel längst ner på kanske 3-4cm max.
Sen är det inte spikat med armaturerna, jag slängde mest dit nått för att. Det finns ju sjukt roliga modeller att ladda ner till det programmet. Galningar har suttit och ritat hela köpcentran in i minsta detalj, eller tex denna Arcadia-belysningen, eller co2 anläggningar. =)...
Ja, testa som sagt.

1 kommentar:

Anonym sa...

hi!,I love your writing [url=http://www.frlongchamp-pascher.eu/sac-hobo-longchamp-pas-cher-c-2.html]Sac Hobo Longchamp Pas Cher[/url] so so much! share we be in contact extra approximately your article on AOL? Sac En Bandoulière Longchamp Pas Cher [url=http://www.frlongchamp-pascher.eu/sac-en-bandouli%C3%A8re-longchamp-pas-cher-c-1.html]Sac En Bandoulière Longchamp Pas Cher[/url] , I require an expert on this house to solve my problem. Maybe that is you! Looking ahead to peer you.