2006-09-08

dags att gå vidare!

Jag ska om en månad byta arbetsplats. Jag har tröttnat lite på Hornbachs konceopt det senaste. Det är ganska svårt att påverka deras sortiment och det känns som man går och sparkar på samma kartonger dag efter dag!
Hädanefter så kommer jag att infinna mig på Zookompaniet i gamlestan (närma hem som attan!).
Deras akvariedel är idag som många kanske vet inte värst imponerande. Det är mycket "smör och bröd" och egentligen inget som talar för att man ska handla just där.
Jag hoppas på att kunna förbättra deras siffror ganska markant. Jag har i stort sett fria händer att plocka hem vad jag vill till sortimentet.
Min vision är att förut bli ledande inom växtakvaristiken i Gbg på växt-, belysning-, gödning, co2 osv. också ha en del annorlunda och udda prylar man inte hittar i andra zoobutiker.
De flesta (om inte alla) zoobutiker i Sverige sitter på samma leverantörer. Detta resulterar i att de har samma sortiment. Visst, det är kanske enklast och billigast så men det bryr sig väl inte den "äkta" akvaristen om? Självklart så kommer de vanligaste som sljer bra fortfarande finnas kvar men det kommer att kompletteras med andra ovanligare saker också!
Detta kommer inte att ske under en natt utan successivt. Det kommer bli SKITKUL!
Detta kommer att resultera i att jag kan sälja det som jag tycker är bra på plats och slipper skicka dom till en närliggande butik för att det inte finns i mitt sortiment!
Jag hoppas att ni som kom för att handla av mig på Hornbach är trogna och följer med mig. Jag kan lova samma service och så småningom även ett bredare sortiment och även samma pris.
Jag har även lite tankar kring rabatter för zoopetmedlemmar mm....
Vi får helt enkelt se hur det artar sig, jag håller i alla fall tummarna för migsjälv =).
Har ni några råd eller tips så tar jag tacksamt emot dom!

5 kommentarer:

Mattias (mattsve) sa...

Yay! Låter riktigt bra, en bra butik nära hemma.

jodahl sa...

Lita på att jag kommer förbi. Grattis till ett nytt och stimulerande jobb

Anonym sa...

du vet att jag kommer bli en av dina stammisar...

/johan w

Pny sa...

Lycka till med nya jobbet! /Pny

Anonym sa...

Här får du en stamkund till/Joni