2006-09-17

vattenbyte

375:an dag efter vattenbyte.
70% vattenbyte
3 tsk Kno3
3 tsk k2so4
1 ½ krm NutriSi micro
1 krm Kh2po4
Ph 6.08

Det börjar se ganska bra ut nu. Jag har försökt att öka växtmassan lite med snabbväxare. Fetingstenen som jag har sugit på i ett år har äntligen fått ta plats i karet. Det blev faktiskt riktigt bra. Trodde till en början att den skulle vara för stor.
Jag har plockat bort den svarta tejpen i ovankant som har agerat list förut. Tanken med denna var att det skulle ta bort det skarpa ljuset som blir när man fotar. Faktum är att det är jäkligt mkt snyggare utan den irl. Jag får sätta dit den när det är dags för seriösfotning!
Jag tycker (trots att det blivit bättre) att det växer ganska dåligt. känns att det är nått som segar ner som fan. Idag testade jag att dosera k2so4 efter en ganska lång tid utan. Jag har inte haft några direkta algproblem det senaste iaf, tackar. Det finns lite trådisar kvar men dom brukar försvinna om man häller i micron när den ska i!

Nya växter
Utricularia gramnifolia
Cryp. Balansea (favorit i repris)
Microsorum pteropus "narrow" -"-(efter felbeställning, skulle varit "peppine")
Macranda -"-
Shinnersia rivualis

Har stora förhoppningar på utricularian. Har klipp ner en del krukor ganska kraftigt och sparat en del som dom kom... får se vilket som funkar bäst!
Jag har även stoppat i 5st bolivianska fjärilar då det kändes lite tomt när honungsguramin har flyttat hem till Helena.
Till hennes kar väntar vi fortfarande på att riccian ska föröka sig så pass att den går att binda ner. Det kommer att komma upp bilder men först när det är lite grönare. Gjorde vattenbyte där igår samt fulldoserade.

Shibbey!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser grymt ut!! Mer bilder! :)
/Makasu

lewisflynn09769259 sa...

hey, I just got a free $500.00 Gift Card. you can redeem yours at Abercrombie & Fitch All you have to do to get yours is Click Here to get a $500 free gift card for your backtoschool wardrobe