2007-12-07

Första bilderna på mitt evolution

Jag har ju som tidigare nämt startat ännu ett kar hemma *suck*...
Jag kunde inte riktigt motstå när jag blev erbjuden ett Evolution-kar från Aquatic Nature. Just nu så har det gått i två dagar. Det är ganska standard utom att jag dratt ur allt filtermedia och proppat facken med levande sten. Pumpen bytte jag också ganska omgående då den väsnades lite för mycket, nu sitter det en minijet där istället.
Planen är att jag inom kort ska lyfta ur all el ur locket och få in ytterligare 2x11w compactrör samt ytterligare nån komplettering till de moonlight-leds som sitter orginal.
Jag kommer att beställa en ny möbel då den mycket provisoriska nattduksbordet alá -87 i furu inte riktigt faller i min smak.

Scapen är ganska ahstigt gjord, den kommer nog ändras när det gått till sig ordentligt. Jag ska kolla lite på komplettering till de koraller som följde med.
Det är en ganska jusste grotta som belyses(?!) jävligt coolt av moonlighten, ska försöka fota detta nån dag...
Clown 1, detta har Helena beslutat är killen,... den heter typ..... eh!, minns inte vad hon sa... :)
Dom var svårt att fota, efter typ 100 exponeringar gav jag upp. Dessa var de bästa bilderna idag...
Detta är nummer 2, inte sämre för det... som ni kanske listat ut så är detta tjejjen.... den fick heta snuttan!?!,( inte så manligt eller?)
Jag skulle igentligen vilja ha två svarta clowner för dom e snygga som fan, men jag tror jag avvaktar med det ett tag, även två eldräkor kommer att få flytta in såsmåningom. Vill absolut inte att det ska kännas "överfolkat" så om jag köper svarta så byter jag nog bort de clownerna som jag har nu,..
Denna korallen har jag ingen aning om vad den heter men den är lite fin!, jag matade den med artemia idag å då veva den på rejält med sina polyoper...

Får se hur det går med detta projektet, jag känner mig inte direkt hemma i saltets värld. Jag snappade upp lite under min tid på akvarieleasing då jag hade hand om saltkaren med Jower men jag har tappat mycket av det nu...
MEN, det är ju sjukt kul! ;)

3 kommentarer:

Helena sa...

FRANZ...Han heter Franz....

Leonard sa...

Jag har tankar kring ett saltvattensnano, utan fiskar. Har tom. kollat på just AN serierna! =)

bootin sa...

varför blir jag inte förvånad =)