2009-12-14

TMC growbeam 1000

Idag har jag fått min LED som jag skulle testa åt TMC. Det blev dock inte riktigt som jag trodde. Jag trodde att jag skulle få två långa stänger med LED, som dom jag hade innan. Men jag fick en annan variant. Denna verkar iof bättre för kub-akvarium då den är fyrkantig. Men tanken var att jag skulle köra den tillsammans med min MH. Hade kanske kunnat dra ner belysningstiden till fyra timmar på den och köra LEDen totalt tio. Vi får se vad som händer. Visar det sig att denna är grym så köper jag nog två st avlånga senare.
Den är som ni ser kvadratisk. Rätt bra klipp i faktiskt. Dock kan det inte mäta sig med MHn... En jäkla kontrast när man byter :).


Jag har meckat till en gammal rot som jag hade liggandes hemma. Letade som fan efter nått som skulle bli bra men hittade inget. Tills jag kom hem då. Där var den:)
Fick såga isär den i tre bitar och pussla ihop den igen för att få lite "stubbe-look". Blev faen riktigt bra om jag får säga det själv. Svårt att visa här på bild. Speciellt med den sjuuuuukt kassa kameran som är i iPhonen.
Håll till godo:)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: