2011-04-26

Karen i dag

En liten bild på karen från idag. Det vänstra tuffar på ganska bra. Jag har sett tendenser till lite Stanghorn men det är nog ingen fara. Jag tror att det har med ammoniumspiken som kommer från soilen att göra. Det kommer, om jag har rätt att försvinna inom nån veckas tid.
Pinnatifidan börjar få den looken som jag var ute efter. Jag ska försöka få mer "dunge" genom att föröka den med sticklingar. Jag är inte helt nöjd med skejpen heller. Tvekar fram och tillbaka på det låga partiet i bakkant. Kanske kan känslan bättra sig med hjälp av några högre partier som bryter av i den vänstra delen, vid gyllene snittet?
Det högra är omplanterat och det börjar att ta sig där med. Jag tycker dock att det går väl sakta och att växterna, mest Rotalan, blir lite klen. Vet dock inte vad det skulle bero på. Det ser i mina ögon ut som att det skulle vara för lite ljus, men kan rören redan tappat i kapacitet?
Inte troligt men allt annat ligger på bra nivåer.
Jag är sjukt sugen på att riva ur detta karet och göra en ny design. Jag har rötter som är plockade vid vätternstranden som ligger och väntar på balkongen...
Hoppas inte att de är för stora bara...

1 kommentar:

The Lord Wolf Blog sa...

Are your tanks?
Very beautyfull! Congratulations!
Have you participated in IAPLC?