2005-09-21

Fulldos idag också.
märkte till min förvåning att jag råkat komma åt nålvntilen igår när jag rengjorde reaktorn. Ph.t låg på ca 7.4 när jag kom hem från jobbet. Precis vad jag behövde!!! Nichts...
Märkte det efter jag hällt i gödningen oxå... Mätte nitrat och phosfaten oxå. Dom var inte helt oväntat ganska höga. Har alltså inte bekämpat mina sakta växande alger utan snarare gynnat dom idag!
Trots detta tycker jag mig ana röda toppar på cuban och även något mer mättade färger på näckrosen. KUL!
Magnus (Tropfrog) kollade förbi på jobbet idag. Lunchde med honom på Paprika, snackade en hel del om min gödningsregim. Han tyckte nog att det verkade Ok. Skulle starta såhär så fick vi se hur det arta sig!

Har bytt pump för å öka flödet i filterkaret något... Märkte att det tog ganska lång tid för vattnet i filterkaret att komma upp... Har startat reaktor + co2 flöde 30min innan lyset går på...
Var på Herkules idag å tjöta lite,.. Jag köpte med mig ett Qvickfilter hem. Pratade med DefDac, han rekomenderade den starkt!. Få se om det gör nån skillnad. Ska inte starta den idag då det är ganska grumligt efter pumpbytet.
Har varit hemma hos johan å kollat läget med hans unge, Tristan och hans kar. Kunde inte hålla fingrarna i styr. Vi pilla lite i det.... såhär ble de!... (taget med telefonen...)

Fan!, man hinner med en del på en dag ändå ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

God damn. Du är Sveriges Amano utan tvekan. Fyfasen vilken snygg layout.

// Deffen