2005-10-27

Nya fiskar!

Efter en liten funderan fick 3 par honungsgurami följa med mig hem igår. Jag köpte även några nya räkor för att testa, Det har gått drygt en vecka sedan vattenbyte och om trenden håller i sig så borde jag ligga på ganska höga fosfatnivåer. Jag fick ju naturligtvis inte tummen ur å mäta igår men. Om man tittar på fosfaten vid förra mätningen så antar jag inte att det sjunkt!
Jag väntade med vattenbytet tills idag. Bytte ca 90%. jag flyttade min co2 reaktor å fyllde upp kammare tre med 5L biobollar, onödigt att ha dom liggande!
Det har kommit en del trådalger. Så går det när man slarvar med gödningsregimen. Jag har blandat en ny sats till autogödningen.
Till 14 satser:
14 tsk Kno3
16 krm nutrisi

Väntar med k2so4 å mgso4 tills imorgon. kh2po4 väntar jag med helt. Möjligt att jag stoppar i nått krm imorgon.

Växterna ser ut att trivas, inte minst Baclayan och Madagascarensisen. Glosson hr gett upp lite i ytterknten. Den får ganska mycket skugga där från Javorna. Funderar på om man ska byta ut den där. Vet inte hur jag ska få det att bli snyggt. Väntar nog tills det blir dags att ominreda.
Macrandan ser ut att må den med. Det går ganska sakta bara. Har klippt Aromatican idag för första gången. Den ser också ut att ta sig!
Jeuupp!

1 kommentar:

KnockiMov sa...

det som faen... nya firrar!
inte illa heller med bli försäljare av gödning....

hoppas det går väl!

hörs på jobbe!

// Pierre