2005-11-27

Auktion!

Shit, det har hänt endel sen jag skrev här sist. Jag hade Magnus (Tropfrog) på besök i fredags. Han hjälpte mig att riva ur nästan alla växter i karet. Vi packade dom i påsar å skrev namn på dom. Det blev ett par öl oxå =)
Auktionen igr gick bra, mycket smidigare än förra. Det var iof lite segt den sista timman. Jag fick sålt alla mina poster å kamma hem strax under 1600:-. Dessa pengar kommer att gå till en Ph controller.
Det gjorde riktigt ont att riva upp min glossomatta. Men å andra sidan så växte den på ganska bra i slutet, lika bra att starta om. Få bort all pellia och javamossa som sitter mellan skotten.
Idag har jag gjort om i karet. Är precis klar. Vet inte om jag är riktigt nöjd. Jag hade från början tänkt att jag skulle hålla mig till ganska få växter men,... jag har faen lite svårt för detdär....
Jag hade också planerat att jag skulle byta ut rötterna. Men även dom blev kvar. Detta är jag däremot glad över. tycker att dom är riktigt snygga fortfarande.
Min tidagare ganska ståtliga fallossymbol har nu blivit nån halvdant fylledase. :)
Bilder på hela proceduren kommer nog imorgon. Då ska jag flytta i fiskarna igen... vet inte om jag ska ha kvar mina endlers i eller inte. Tycker ju om dom men jag skulle kunna tänka mig nå annat oxå... Hmmm.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vi vill se bilder på den nya designen!Nöt!:P

/Johan

Anonym sa...

Hi, Found a cool news widget for our blogs at www.widgetmate.com. Now I can show the latest news on my blog. Worked like a breeze.

Anonym sa...

Kan det vara okej som kommer att sätta sak om detta i min lilla personliga blogg om jag skriva en hänvisning till denna webbsida?

b r a m s sa...

Sure. du kan ju skicka länken till mig så ja får se också=)