2005-11-08

före å efter!

Vad som e kul med dessa två bilder är att Ludwigian är längre på eftre bilden än på före. Det har gått två dagar mellan dom =)
Jag har ansat ner ganska kraftigt "all over". Flyttat på Arcuatan, den kändes något inklämd. Jag har flyttat gallerväxten sålänge, den ska senare bort helt. Den är sjukt stor, få se vad den tycker om den nya placeringen. Jag har även delat på min Crypto. Balansea å dubbelplacerat den. Vet inte om jag ska ha kvar det så men...


Denna bilden visar ganska dåligt. Jag har klippt ner glosson, även tatt bort ganska stora delar på gaveln. Den var ganska dålig där, den har ersatts av nya glossoskott och även pellia. Det verkar somom ljuset är för svagt där. Tror att Java ormbunkarna skuggar.Funderar på om det kan ändras på geom att flytta isär lamporna lite, detta är nått jag tidigare funderat på men dratt mig lite då det tar emot att sätta sågen i rampen. =)

Jag har satt i lite ny HC som jag drivit upp emersed.


Emersed odlingen. Den gamla T.V., HC:n är helt klart den som har tatt sig bäst. från ett skott till en massa som motsvarar ca 1 å ½ kruka på drygt 2 mån.!?! Även provat glosso som inte trivts lika bra. Den växer fortare i karet.

Även lite pellia har klämt sig in, den verkar vara glad!

Gjorde en ny odling T.H. Få se hur lång tid det tar att fylla upp! =)

De va allt!

3 kommentarer:

Design Linus sa...

blire nån ny design snart eller? Jag börjar tröttna på den gamla. Gillar heller inte designen i mitt kar, överblivna växter som stannar däruti som vilohem. Ta bort dom så blir det én ny design.

DESIGN DESIGN DESIGN!

brams sa...

fan va störd du e linus...
Du kan inte komma här å kaxa innan du får din glosso å krypa... Jävla AMATÖR!

Linus sa...

Konstigt då när man har en 40watts glödlampa! Vafan ska man göra... Det blir nog en ny design snart...