2006-02-27

Efter feber kommer energi!... Eller???

Har varit sjuk ett jävla tag nu, börjar känna mig lite bättre men vågar ännu inte påstå att allt står rätt till! Nåja!
Det börjar bli vackert i 58 litraren. Det växer på med en lagom takt och inga värre brister syns till. TRådalgerna finns fortfarande kvar men ganska begränsat.

375:an känns sådär! HC:n börjar iof tjocka till riktigt fint men... Eftersom jag har slarvat med gödningen det senaste så har mitt problem med vattenhår vuxit. Det är straffet! Jag har idag bestämtmig för att dra igång autogödningen igen. Sagt och gjort. Jag ville absolut inte ligga för lågt på några nivåer så jag "kräma i" lite!
Till 5 dagar hällde jag i:
15ml micro+
5 tsk Kno3
3 tsk K2so4
5 JBL mått (ca ½ krm)
Hoppas att det ska konkurrera ut algerna. Funderar på att sänka belysningstiden lite oxå, kanske om det inte blir bättre.
Fan! Jag är riktigt irriterad på Blogger. Det krånglar som fan ibland när man ska lägga upp bilder. Dom hoppar både till höger och vänster. Säkert är att texten eller bilden aldrig hamnar där man vill. Detta är anledning till att man tröttnar å skiter i att lägga upp inlägg...
Ska kanske kolla mig runt efter nån bättre sida! Nu får det bli som det blev idag... orkar somsagt var inte. Får förresten ursäkta över ett skitkass foto. Jag bara knäppte det för att få med en aktuell vy å få lite färg i bloggen!
Herrå!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sjukt fint! Vill ha fler bilder dock så man kan dräggla ännu mer :)

/Makasu

Anonym sa...

Vad är det för Nymphaea-art du har i 58litern, härlig röd färg?

//Leonard

Per Berger sa...

Ett tips vad gäller bilder; lägg först upp alla bilder, skriv sen texten...