2007-07-31

World ranking :)

Jag har fått ett brev från ADA ang deras layout contest 2007. Det visade sig att jag hade överskattat mig ganska mycket. Självklart så visste jag ju att det skulle finnas bidrag som skulle få mitt att likna ankskit. Jag hade varit glad och nästan hoppats på att hamna bland de 200-300 bästa. Jag blev tlldelad en 536:e plats, detta av 1142 st bidrag. Det ska bli kul att läsa kommentarerna när det publiceras i början av september... Jag har ännu inte sett eller läst något av dessa, bara min placering.
Vill poängtera att jag inte är bitter! Det kommer alltid att finnas japaner som kan ta ner en på jorden om man svävar ut för mycket. =)


58-litraren är numera sedan en tid befolkad utav Redcrystal-räkor. Några hornsnäckor och även ett pr Maculata finns där. I det stora hela så tuffar et på utan några undantag för trådalger då... Verkar som det är svårt att bli av med dom denna gången.
Iaf. På bilden ser ni en av dom snyggare RC. Det finns även de som jag har fått av min mor (som verkar få nya RC bebbar så fort hon vänder ryggen till) som har en anan teckning. De har mycket fler och tunnare vita streck, som en tigerräka fast röd-vit!


Idag har jag ändrat om lite här på bloggen. Den har fått lite ansiktlyft i designen och sen har jag uppdaterat 375:an med lite gamla bilder från arkivet. Tanken är att jag ska göra detta med dom andra karen också allt eftersom, men vi får väl se hur det blir med dä!
Kan tala om att Elntinen har börjat växa till sig och så smått börjat att breda ut sig på botten av 375:an. Ska lägga upp en bild om en vecka kanske. Det har flyttat in lite nya zebraräkor i karet också.

6 kommentarer:

Pny sa...

Inget att hänga läpp över. Vi nordbor brukar hamna rätt långt ned i den tävlingen...

Jag tror inte man får några kommentarer av en så låg placering. Kan inte minnas att jag fått det.

defdac sa...

plats 55 2005 och det tog jag igen med råge 2006 med plats 916 8)

Jag såg en märklig burk i 2006-katalogen på plats 43, känns som det måste blivit något fel i bedömningen. Risigare burk får man leta efter..

Raur sa...

Supervacker CR på bilden! :D

Leonard sa...

jag kom på plats 1051 =(
känns som att man borde kommit lite högre upp iaf (mitt 24l).

Hade vart kul me en bild på hur 375:an ser ut nu, men antar att du håller på att fixa det just nu typ ;)

Anonym sa...

Jag kom på plats 747 men jag är bitter som fan :)

Vi får fan sikta in oss på nästa år och bättra oss!

/Makasu

brams sa...

Ojoj., kul att se att ni är mig trogna och inte ett upp min blogg trots att den uppdateras något mindre frekvent nuförtiden. Jag känner dock att jag åtrigen börjar att arbeta mig uppåt på min intressekurva vad det gäller akvariumen igen. KUL!

hmmm, JA, nya tag till nästa år helt klart.
Vi är ju ändå ett hyffsat järngäng som kämpar på nu i Sverige.
Makasu - Huvudsaken är att man deltar... :) eller? LOL