2007-09-20

jag i ett nötskal.

Tittade igenom lite gamla bilder idag och hittade denna. Tyckte det var en go bild som illustrerar mig ganska bra.

6 kommentarer:

defdac sa...

Skön bild. Jag speciellt den där lilla orange-röda fågeln i hyllan - vad är det för någon? Finns på nätet att köpa?

brams sa...

Haha, det är ingen fågel. Det är en digital klocka, kombinerad korthållare. Allt i alá Brabapappastil.
Jag har fått den i present nån gång, vet inte vart den kommer från. Tror typ lagerhouse eller sorbet eller nått i den stilen. Klockan har varit trasig sen jag fick den... men den är fin! =)

jörgen sa...

hej brams,
som en smyg akvartist...kallas det tror jag? hursom har jag väl inget att lägga till ang. din klocka men väl att ta lärdom om kunskap ang akvarie med växter i. Jag har snart en komplett co2 installation och kör redan PMDD. Nu vill jag att det ska funka och ni (dedac´inkl) verkar veta vad ni pratar om så lite inställnings instruktioner på plats är m.välkommet!! går det att löasa?

brams sa...

jörgen;
Klart att det går att lösa. Vad är det för "inställnings instruktioner" du syftar på?

Anonym sa...

Så, nu är nästan alla pryttlar införskaffade bara flaskan som är på ombyggnad hos gbg brandservice. Vad jag tänkte när jag sa instruktioner är kombinationen näring(PMDD) & belysning & hur fort det ska gå i bubbelräknaren. Att installera co2 kan jag klara själv men att hitta rätt balans.

Hillä sa...

Hahah! Ah men fan vilken skön bild asså! Ys... haha gött. Specielt ölen som står där.. och så ser det hufsat rörigt ut över allt.. hah afast du ser ut att trivas völdigt bra må jag säga :).
Ha det bra hej / Hillä