2008-02-15

...åsså karet.


375:an efter vattenbyte och några små förändringar. Något tafflig redigering i PS, ja vet men jag är trött också! =)

5 kommentarer:

defdac sa...

Avundsjuka är ett ord som poppar upp. Så jäkla snyggt.

brams sa...

Hörrö!. tack för dom orden men lite kritik hade suttit på sin plats! ;)

Knockout sa...

Hej! Mkt bra! Platsar bland de asiatiska toppenkaren. Mjukt och tilltalande för ögat, lummig naturupplevelse (i Linnés anda!). Bergen verkligen härligt stora med spännande klyfta. Här finns inte bara en perfekt yta som ibland med amanostilen, utan också rymd och ett spännande djup. Även om det svarta tomma djupet kommer aningen abrupt.

Den röda växten (jag kan inget om växter!) blir som ett nav som allt sakteliga roterar runt. Kanske kan den ökas 50% mot förgrunden, neråt vänster längs bergsväggen?

Sanden ska väl likna vatten? Effekten skulle öka om alla stenar var mörka. Det ser trevligt ut med runda ljusa stenar, men jag tänker också på lantägg!

Tack för en bra blogg! (En dag skaffar jag också akvarium.)

ps. Få förunnat att ha så gedigna växtkunskaper (som du) och samtidigt känsla och fantasi när det gäller aquascaping.

brams sa...

Knockout:
Tack för ditt berömm! Din kommentar gör mig fundersam, jag har tänkt att kommentera det du skrivit men har inte kommit till skott. Jag vet inte vad jag ska skriva...
Jag ska ärligt säga att ditt språk och din vänlighet känns något överdrivet och jag funderat på om det var nån som drev med mig... ;)

Akvariet ser lite annorlunda ut nu, speciellt längst till vanster, kommer en bild på det snart, hoppas du gillar det bättre.
Ang stenarna så har äggtanken slått mig också. Jag ska byta ut de allra ljusaste stenarna mot mörka. Eller så kanske dom ska bort helt. Jag ska också byta ut den vita sanden mot en mer naturlig ljus sand. GFå se när jag får ork till det. =)

Men än en gång, tack. Det är kul att få respons, speciellt från "nya" entusiaster.

Knockout sa...

Jag inte dig driva med!!