2008-03-11

AN Tornado

Jag har gjort om i viskaret på jobbet idag. Det blev tillslut en Iwagumi med dragonstones. Saken var det att jag testade Aquatic Natures nya reaktor Tornado. Shit va grym den var. Det gick att spruta på bra med gas och den klarade fortfarande av att lösa det utan problem.
Vill verkligen rekommendera den. Jag har alldrig sett nån så bra reaktor i det formatet förr! Det återstår att se hur de3n funkar om ett par månader när det kommit lite skit och alger i den. Den går även att köra externt för den som önskar.
Tornado
Här kommer en bild på karet utan vatten.
Mitt 4liters nano idag efter en liten ansning!

7 kommentarer:

bluesboy sa...

Den layouten vill man ju se med vatten helt klart :)

Leonard sa...

Viskaret blev snyggt! Jag vill också göra nåt med Dragonstones i en ny layout...
Tornardo reaktorn verkar fräck också. Hoppas den funkar även om några veckor då.
Hörde föresten att det var nått reportage hos ZooKompaniet på radio idag? =) Kanske inte så bra att uttala sig om det på bloggen, men det var ju kul för er =)

bootin sa...

ska bli grymt spännande att se vad som händer med visningskaret! om du inte ska ha bubble-eye guldfiskar och neonfärgade plastkoraller i då =) hehe!

Knockout sa...

Hej! Låter berömmet vara underförstått!

Båda karen är för centrerade. Ögat stannar för mycket i en punkt eller i ett område i mitten, vilket ger ett onödigt statiskt intryck!

brams sa...

Knockout:
Försvar 1
Vänta tills det tar sig.
Försvar 2
Du har så rätt, blir bättre om man tar upp blyxan i mitten. den är ditsatt samma dag som fotot togs. tanken är att det ska sticka upp mer blyxa mellan stenarna och då kommer det bli en bättre balans.

Tack för konkret kritik, det uppskattar jag verkligen!
/C

Wickberg sa...

Hmm... blir ganska sugen på att skaffa mig en "riktig" Co2 anläggning faktiskt, men de är ju så dyrt! Får nog vänta ett tag...

Visningskaret ser lovande ut förresten, kommer nog in och kollar in det nån dag:-)

Ha de gött!

Adam sa...

Hej! Älskar din blogg och din aquascaping! En riktig förebild! :D

Spana in min och polarens här! :)
http://www.akvakarium.blogg.se