2008-08-30

Storrens efter semester!


375:an efter tre veckor på autogödning, utan vattenbyten och samma kar efter ansning samt 100% vattenbyte. Bilderna är förövrigt tagna med en Canon G9 som jag köte i staterna, har inte hunnit kolla så mycket på den än men den verkar lovande =).

Under de tre veckorna jag var å göttade mig i solen så gick 375:an på helautomatik. Jag körde igång doseringspumpen med macronäring och en liquid doser med micro+ ett par veckor innan avresedatumet.
Det hela verkar faktiskt funkat rätt bra. Det fanns tendenser till cyano och det var gaska övervuxet. Elantinen var så pass överväxt att det bara var att dra upp hela historien och börja om på nytt. Mariitiman hade vuxit till sig riktigt jusste, precis som jag skulle vilja ha den. Men jag klippte ner även denna för att matcha tillväxten.
Jag gjorde även tester för att få reda på nivåerna. Det såg faktiskt helt ok ut, något lågt No3 men det var inte helt oväntat då cyanon förvarnat mig om detta.
Jag ansade i alla fall ut en hel hink med växter som åkte i bingen (hade inte tid att varken sälja eller leverera) bytte 100% vatten och lämnade det ytterligare en gång. Denna gången skulle det inte bli så länge var det tänkt men... Jag sitter nu hemma hos mor å far i Hjo och det var 8 dagar sen jag bytte vatten. Jag har också fått reda på att jag ska upp till Akvarieteknik i början av kommande vecka men misstänker att det kan bli längre. Så tidigast onsdag kanske jag kan ägna karet lite kärlek, senast till helgen...
Igentligen borde det få lite mer uppmärksamhet så jag får till en jusste billd till AGA.

5 kommentarer:

Leonard sa...

Du har fortfarand inte lite Weeping mossa att sälja??

/Leo

brams sa...

Fortfarande?!?, Du frågade ju för en vecka sen... Jag har som sagt inte ens varit hemma sen dess...

Leonard sa...

sorry då

Macke sa...

Lyckas inte få bilderna i detta inlägg att funka...

brams sa...

har du rätt i!, Ska se om jag ids leta rätt på bilden och lägga upp den på nytt,,,... annars får du hålla tillgodo ;)