2007-11-25

testdesign i 375:an

Jag har funderat och klurat ett tag på hur jag ska lösa den "högra situationen" i 375:an. Nu tror jag att jag har kommit fram till en lösning. Det syns ganska dåligt på bilden men tanken är att det ska bli ett mossberg på höger sida. Cr. Balansea kommer att sticka upp bakom ormbunken såsmåningom. Cyperus som står mitt i "dalen" ska naturligtvis inte vara där utan bara väntar på att bli placerad på annan spot eller utkastad! Det är inte klart än heller, jag väntar på fler sorter samt mina tankar kring den nya dalen...
Ska jag lägga mer vit sand där eller kanske en bottentäckare eller kanske stenar som liksom sicksackar varandra med en bäck av vit sand mellan.... eller bottentäckatre.... =) det återstår att se.
Jag hittade min inspiration i ADA tävlingsboken från förra året. bidraget som blev placerad 223 för er som vill kolla i boken. Jag har försökt att hitta en bild på den scapen på nätet men misslyckats....
Den scapen har en ganska "wild" look som jag är ute efter plus att jag tycker att högersidan skulle göra sig bra mot min vänster.... eller ja, ni fattar!
Föresten så är det ett hett tipps till alla er som inte har dessa böcker att beställa dom på http://www.adana.co.jp/.
Bättre inspirationkälla vid idétorka får man leta efter. De borde införa en bok med lite större bilder i bara.... jag skulle kunna lägga en hundring eller två till för att få upp sizen lite.
De va allt!
Hejjejje

3 kommentarer:

Annica sa...

Du köpte ingenting på auktionen...? själv kom jag därifrån med en del räkor :)

brams sa...

nope, jag har så jag reder mig!

Leonard sa...

jag saknar också större bilder i ADA katalogerna!