2008-11-19

Nya glödisar från ADA + annat godis

I dag kom mitt paket från Singapore. Det var efterlängtat! Det huvudsakliga var mina nya lampor som jag hoppas ska lösa mitt problem i 375:an. Ska bli kul att testa ADAs lampor och se om dom är värda sina pengar. Det är den "vanliga" lampan, det finns en som heter Green också som är bättre för gröna växter. Igentligen så har jag ju bara gröna växter så den kanske skulle vara bra men eftersom det är rodnad vi är ute efter så kändes det dumt.
I paketet kom även lite nya snygga glasprylar. Nedan ser ni min nya Dropchecker i 325:an. Karet har precis börjat hämta sig efter en lättare algshock.
Bilden är tagen utan blixtbox (har inte hunnit testa mer). Och som ni ser så funkar det ganska bra utan också =)


375:an har också fått sig en ny Dropchecker, också lamporna då. Svårt att se på bild på nätet men det var sjuk skillnad IRL. Jävligt krispigt ljus med mycket mera liv i än tidigare. Det har bubblat på ganska bra idag också, men det gör det ju iof alltid med nya lampor.

Jag börjar gilla mittenpartiet mer och mer... Dags att byta sanden igen. den blir risig ganska fort, tror det får bli en naturfärgad sand nästa gång. Ska bara hitta nån snygg.Avslutar med en liten rulle! I början ser vi min nya Beetlecounter också... den var kul ;)

1 kommentar:

Leonard sa...

Glasgrejer är alltid snyggt, bara det inte blir alger på dom. Det är ju bara att rengöra i klorin sedan så blir dom snygga igen =)
Najs med de nya lamporna, ljuset ser ut att vara varmare än det förra, som jag egentligen tycker är för blått/vitt för växtkar. Kolla på de gamla bilderna, så ser man ju ganska stor skillnad. Men det är nog himla skillnad IRL också.
Ha de gött!